Norrköping avklarat, nu tagga

Norrköping var nice, mys att bara ha en dag med mamma och Elin och det blev som vanligt en dal inhandlat, det blev en kort liten kavaj, en grå tröja, två t-shirts en blå och en svart baströjor, sen blev det silverschampo och så fick jag ett par skor av mamma :) Tack tack! Men nu är jag mitt uppe i sminkningen och tänkte fortsätta med det, men ha en bra kväll, jag kommer ha det super! :D Tagga brudar!

Impuls = bra

jag är nog världens mest impulsiva människor och det är ju tur att alla mina bästa är lika impulsiva som jag! Satt med familjen och kollade på let´s dance då jag och Angelica fick för oss att hon skulle ta bilen och komma in till min i stan och sen ska vi gå på promenad :) sååå mys och så nice med impuls grejer! Love it.....
Ha en bra kväll för min blev plöttsilgt bra :D haha.



Älsklings Angelica

090227

så, nu är det inte långt kvar tills helgen :D Vad har alla för planer? Jag ska iaf bara ta det lugnt idag, träffa Hanna E och mysa sen imorgon blir det norrköping med mamma först på dagen sen hem och göra sig iordning och sen börja dricka och efter det blir det utgång till Tellus! Mycket bra helg är vad jag förutspår, eller vad säger ni? Ska börja göra mig iiordning för dagen snart, börjar ju om två timmar, med mitt favooo ämne, marknadsföring hahah! NOT!
Ha en bra dag,


Den rätta för Rosing

KOllade på den rätta för rosing förut och jag blev fast på ca 5 minuter, var inte lika poppis av Victor kan jag bara säga, han tyckte att det sög och att alla som överjuvetaget söker till det programmet är dumma i huvudet, haha! förövrigtg så ligger han och sover just nu, kul sällskap jag fick idag då! aja, har sovmorgon till 12:30 imorgon, jätte sköönt :D nu ska jag väcka tröttmössan så jag kan få sova.
Sov gott alla
<3

090226

sitter hos Hanna P just nu och pluggar PA och det går TOPPEN :D fan så nice och så bra vi är, det enda som är lite sådär är att våran diskussion bara är 3 sidor, får kämpa mer på den delen helt enkelt. Annars händer det väl inte så mycket mer idag, kommer va kvar här ett bra tag till, vill ju bli klar någon gång och sedan blir det buss hem och ikväll ska jag träffa Victor!
Ha en bra dag så ska jag fortsätta slita som ett djur nu, haha!
kraaam

fin eller händer det någe på riktigt?

kollar på en dokumentär på tv just nu, det är en kvinna som ska kolla om anti-rynk krämer fungerar och så ska hon se om hon tillslut kkommer se yngre ut, och då kan hon även ta hjälp av plastik operationer. Får se om hon lyckas med det! och på tal om det så sitter jag nu här med min ansiktsmask och är allmänt söt och blå. Dagen till ära så har jag en lermask, haha. Får se om det hjälper någe.
kram kram på er



Är man inte en sann skönhet så säg! haha

Ansiktsvård

Finns det någe underbarare än ansiktsmasker? nja bli mitt svar, man känner sig så fiin och frisk i skinnet efteråt, stort tack till den som "uppfann" ansiktsmasken! Detta ska jag göra ikväll, måste ju bli på topp till helgen, haha!


090225

full fart mot helgen som Gert Fylking skulle säga! Nu är det ju bara 1 dag kvar kan man ju säga, eller så säger man 2 det beror ju lite på vad man känner för! Hur ser du det? Imorgon blir det ingen skola för mig, det blir att plugga PA hela dagen med Hanna P om det här ska gå iland som det måste. Det ska in vecka 11 och vi har väl en bit kvar kan man säga. Så då är det bara fredag kvar då det är sovmorgon till 12:30 (marknadsföring) och sen slut och då är det verkligen helg iaf. Men back to dagens uppgifter och "to do". Ja idag blir det ganske lugnt på plugg sidan, ska göra lite Filosofi är det tänkt och sen ska jag till min kära mormor och sova där så jag har nära till Hanna imorgon, man får ju inte va dum, haha :D
Vad har ni för "to do" idag då?

090224

så nu är jag duktig och slänger in ett inkägg här du i mitt upptagna liv, haha! nä men jag har sriöst jätte mycket att göra nu, mycket i skolan med andra ord. Sen har jag till och med varit duktig idag och varit och tränat spinning med Anglica, gick fin fint men jag var såååå trött efter! Nu har jag iaf ätit och duchat och snart kommer Victor hit. Så nu ska jag kila!
Ha en bra kväll!

090222

Söndag igen och lovet har nu avslutats och då börjar skolan igen, suck! Har varit extremt dålig på att blogga den här helgen, kan bero på att jag har varit upptagen med massa annat som har varit betydligt roligare, haha! Nä men jag har helt enkelt inte hunnit och inte har jag heller tänkt på det. Aja helgan har varit bra, mycket Victor och kompisar så jag är nööjd. Något som jag är mindre nöjd med är ju att skolan börjar imorgon och att jag har en helvetesvecka framför mig, känns ju sådär om jag säger så. Nu under kvällen blir det bara lugnt, med en godispåse och lite film (troligen Beck)
Ha en bra söndag iaf,
Kramkram

Utgång next

så nu är sminket på rätt ställe och plattången i handen, ska snart till håret. Sen är det bara kläderna som fattas och sen bär det av till Ami för förfest :D riktigt pepp! Det kommer bli en bra kväll, det känner jag på mig.
Vad ska ni göra idag då?


090220

Hej Hej! Nu var det en ny dag igen då, Vad har ni för planer denna fredag? Jag ska iaf bara ta det lugnt till att börja med, ska träffa Rex och sen ikväll blir det utgång med alla tjejerna :D kan det blir bättre? Ja det skule det väl om Victor bestämdmde sig för att gå ut, då hade allt varit perfa men annars får jag träffa honom efter helt enkelt. Förövrigt så tycker jag att vädret inte är så kul idag, ser jätte kallt ut och så små snöar det, burr!

aaaa, har nog aldrig hört så dålig musik

Var nere på friskis förut som jag redan har berättat en gång men nu fick ni den informationen en gång till till allas lycka, eller? AJA men iaf så gick passet bra, men det var KASS musik, har nog aldrig hört någe värre, det var som att sitta i en volvo med en massa raggare och höra raggarmusik, (inte för att jag har åkt volvo med en massa raggare, men ändå) haha. Det var så segt och man bliev så opepp så det var någe helt otroligt. Bajs på de helt enkelt!

Träning pågång

Så nu är träningskläderna på och nu är det bara en väntan på 45 min innan jag ska gå ner till friskis och träna. Idag blir det spinning med Hanna E, första gången vi tränar ihop men det ska väl gå bra, haha! Så nu ska jag dricka lite nyponsoppa så vi hörs se!
kramkram


090219

Godmorgon! Sovit gott? den repliken har man ju inte skrivit förut, ha! Jag har sovit jätte bra och nu är tungan nästan helt läkt också, va jätte konstigt igår nästan hela dagen hade jag jätte ont men sen på kvällen kunde jag äta och dricka :D så nu är det jätte bra! Fick förövrigt besök av en full Victor igår kväll, han hade varit på någon jobb grej. Lika kul som vanligt att vara nykter när han är jätte full, nooot! Aja nu ska jag ducha och sen kommer Hanna E hit och sen ikväll ska jag träffa Simon och kolla lite film och ta det lugnt. Skön dag kan man säga.
Planer för dagen?
kramkram

Godnatt

så nu kanske några kommer tycka att det här var ett onödigt inlägg men jag ville bara vara snäll och trevligt och säga;
GOD NATT OCH SOV GOTT!
<3



I´m so happy when i´m with you

Listerine=smärtstillande

nu ska jag fortsätta tjata om hur ont jag har i min tunga, och anledningen till det är att det inte har hänt så mycket i mitt liv utom smärtan som vägrar försvinna från min mun. Det går inte att äta så idag har jag lyckats dricka 2 glas nyponsoppa, 1 glas oboý, 1 loka och ett antal glas vatten. Men det ända som hjälper är listerinet som jag ska skölja med efter varje gång jag ätit, vilket inte har hänt (ännu) men när jag har listerinet i munnen så blir tungan lite bortdomnad och den känns inte, för dom ca 2 minutrena. Låter som en liten stund med dem är dom bästa på dagen, haha! Näädå. Nu känns det som om jag överdrivet lite och ska genast sluta med det och byta samtalsämne, jag var och hälsade på Cissi förut när hon jobbade. Det var trevligt med en liten pratstund :) sen är det tänkt att alla tjejerna ska till Alex ikväll och ha lite mys, men jag vet inte om jag orkar, blir så jobbigt att ta sig ut på landet och sova där, vill helst sova hemma. menmen får se vad jag tar och hittar på.



090218

Den här natten var en av de värsta någonsin, tungan har gjort jätte ont, jag är förkyld och jag har haft ont i nacken. Och eftersom att jag hade ont i nacken fick jag för mig (i sömnen) att jag höll på att bli förlamad, haha! Får hoppas att det bara hade med att göra att jag halvsov och inget annat, nacken känns iaf bra idag, tack och lov! Men jag kan ju inte säga detsamma om tungan, den är svullen och ömmar. Så det får väl bli flytande föda för mig en dag till, nyponsoppa, oboý och glass.

Någon som vet hur länge det här kommer sitta i?


090217

Vaknade upp hos Angelica idag, och det va tidigt eftersom att hon skulle till sin pappa och sen vidare till Jönköping för att träffa sin syster men innan det var hon snäll och körde hem mig :D Tungan känns ganske bra idag, det är lite ömmt bara men det är inte mycket att klaga på. Det som är värre är att detcär lite svårt att käka så idag blev det nyponsoppa till frukost och det lär väl vara vad jag kommer leva på några dagar, iaf tills det ömma har försvunnit. Förövrigt ska jag träffa Hanna P idag, blir stan och bara ta det lugnt kan jag tänka mig. Sen ikväll ska jag träffa Victor <3

Ska ni göra idag då?


Percing

så nu har impuls jennie varir i farten igen och den här gången blev det en tungpercing :D


090216

Godmorgon världen! sovit gott? Det har jag gjort, som en stock. Heron var kul igår, jätte mys som vanligt att va med dem. Dagen ska jag tillbringa med Angelica, får se vad vi hittar på. Blir troligen inget spec, bara umgås. SEn ska vi troligen ha skräckfilmskväll ikäll oxå, om jag vågar ::P haha!
kramkram

Bröllop

Nu får jag prata om det och även skriva, mamma och Mats ska gifta sig den 26 september :D jätte kul och Grattis till er
<3 Elin, Hanna och jag ska vara tärnor! Det är ju ett tag kvar men men, det gör att man har lite att se fram emot. aja GRATTIS GRATTIS mamma och Mats!


Dagens

Även denna morgon vakande jag upp med V. som vanligt är det det bästa. Dagens planer är att åka till Heron city, det blir jag, victor, hanna och alex :) mys på det. Ska kolla på den nya Wallanderfilmen och så. Annars känns det bara toppen att man nu har 1 veckans lov framför sig, tack för de!

Vad har ni för planer för dagen?



Hanna Persson

Frågan är ju vad jag skulle göra utan dig? Du är bäst och jag kommer alltid finnas här för dig oavsätt vad som händer.
Tack så mycket för rosen gumman <3

Baby-faced boy Alfie Patten is father at 13

Såg detta och var ju bara tvunen att lägga ut det här,

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece

Baksmälla och alla <3 dag

Kan ju bara säga så här att jag har mått bättre i mina dagar, men jag har även mått sämmre så det kan jag ju vara glad för, haha. Jag mår alltid bra på morgonen när jag vaknat med när dagen går så mår jag bara dåligare och dåligar. USH! Vaknade upp med V. och det var som vanlig jätte mysigt, sen styrde va hem till honom och Alex där Hanna var så det blev film. mys på det. Sen mådde jag så piss så jag gick hem och åt pannkakor, som mamma hade gjort och dom var formade som hjärtan. Dagen kommer nog inte innehålla någe spec ska väl bara ta det lugnt nu och sen träffa Victor sen. Fick förövrigt en alla <3 dag present när vi gick från mig till honom, en kvist, hahah!

Har någon fått någe på riktigt?

Krogen ikväll

Nyss utkommen ur duchen, så börja göra mig iordning för kvällen. Idag blir det tellus eftersom att Mange Schmidt kommer dit ikväll. Inte en av mina favooo artister men man blir ju lite tvungen att gå dit ändå :P KOmmer nog bli kul, är ju med Bästa tjejerna så kan ju inte bli annat än bra! Jag har fått se ganske många artister tack vara krogen, haha! det har blivit;
Ola
EMD
Alkasar
Adam Tensta
Mange Schmidt (idag)

Vad ska ni hitta på idag??



Fredagen den 13

Då var vi inne på otursdagen, så har det hänt någe ännu? Inte för mig iaf, inte mer än att jag är lite halv sjuk. Gick hem från skolan idag kl 10 och sov nu till kl 14:00. Helt otroligt! Nu ska jag ut på stan ocg filka med Anglica, mys. Hörs sen.
<3

Trött och snart god natt

Börjar känna mig trött och imorgon är det finaly fredag :D morgondagen kommer bli super, kommer innehålla allt, ska först fika med Angelica sen äte med familjen och sen krogen :D sen ska jag även träffa Victor, kan det bli en bättre fredag är frågan? Men än så länge är det torsdag och jag har inte pluggat idag, så hoppas att jag inte behöver göra provet i marknadsföringen som jag ligger efter med. Håll era tummar för det, tack!

Ska inte sova nu men jag säger god natt nu,
<3

Blondiner gör män dummare?

Hittade en artikel från aftonbladet där dem menar att blondiner gör män dumma.....Har FAN inte hört någe dummare!!

Män gör sig dummare än de är när de träffar blondiner, enligt en ny undersökning.
De tror att blonda kvinnor är mindre intelligenta.

En ny undersökning, genomförd vid universitetet Paris X-Nanterre, uppger att män är så instyrda på stereotypen att blondiner är korkade att de gör sig dummare när de träffar en kvinna med blont hår.
Forskarna bad deltagarna i undersökningen genomföra kunskapstester efter att ha visats bilder på flera olika typer av kvinnor.
När männen sett bilder på blondiner så föll deras genomsnittliga testresultat.
- Blondiner har förmågan att få människor att bete sig dummare än de är, säger professor Thierry Henry, professor i socialpsykologi till Sunday Times.
Programledaren och blondinen Josefin Crafoord, 34 håller med.
- Ja, det kanske stämmer. Det måste ju vara därför jag tyckt att alla killar varit så korkade, säger hon till Expressen.
Forskarna menar att män omedvetet anpassar sig till sin fördom om blondinen och gör sig mer korkade, de "tänker blondin".
- Det här bevisar att när människor möter stereotyper så börjar man generellt bete sig på samma sätt, säger professor Thierry Meyer.
Tidigare forskningar har visat samma beteende. Människor pratar och går bland annat långsammare när de är med äldre.
- I det här fallet har blondiner förmågan att få människor att bete sig dummare än de är, för de kopierar stereotypen om en dum blondin, säger Meyer.


http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.932140!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg&imgrefurl=http://www.expressen.se/1.932137&usg=__4uutJpw_nz4B3np-bGTILfL8B00=&h=233&w=420&sz=8&hl=sv&start=17&tbnid=bTjYT1Cg2pE-RM:&tbnh=69&tbnw=125&prev=/images%3Fq%3Dblondiner%26gbv%3D2%26hl%3Dsv





 


Sjuk, åt helvete

FAAAAAN, nu var det dax att bli sjuk då lagom till lovet! säger bara det, faaan!


jobb here I come

Har fått sommar jobb nu, det blir som förra året på Labrobacke som är ett ålerdomshem. Är hel okej, skulle iof inte tacka nej om det dök upp någe annat. Så idag var jag och sökte jobb som personlig assistent, håller tummarna :)

090212

Godmorgon alla! Sovit gott? Det har jag gjort iaf, sov ju med bästa V. Nu har jag gjort mig iordning och ska snart platta håret, som en kul upplysning. Dessutom såg jag när jag drog upp rullgardinen att det låg snööö på backen och att det nu har nörjat snöööa. Känns ju sådär med tanke på att jag väntar på VÅREN, men icke dår var det dax för vinter igen då!

Rumpträning

Jag känner att jag skulle behöva träna rumpan och sidan på rumpan (typ höfterna, eller längre ner) nåron som har några bra tipps på bra övningar för detta? Vore jätte snällt om någon har några bra ideér :D
TackTack på förhand,

Matlagning next

Så nu ska jag sätta igång med matlagningen, så tydligen att jag skulle göra det igår så nu är det bara att göra det :) haha. Men det blir inte så komplicerat det blir bara tacos, gott och enkelt. Men nu måste jag sätta igång  med att hacka grönsaker, hörs sen, kanske.

Bästa maträtten?


Happy Face

Kan man blir på bättre humör eller?
För det 1 så var jag kvar hela samhällslektionen, för en gångs skull
För det 2 så fick jag MVG på mitt ekonomiarbete i samhäll B
För det 3 fick jag massa bra kritik för det
För det 4 är det snart helg
För det 5 så ska jag träffa Victor idag


Världens snyggaste blondin?

Jag har ingen aning om hur många blondiner det finns runt om i världen eller i Sverige. Någon som har en gissning? Hur som hellst, det är ju en del, det finns ju dom som är äkta men det finns även en hel drös med fejk blondiner och det är i den kategorin som jag tillhör, haha! Men jag gissar på ett det finns feler fejk än vad det finns naturliga blondiner? Men min åsikt är att Marilyn Monroe är en av de snyggaste, sen kan jag inte låte bli att tycka att Victoria Silvstedt inte kommer långt efter.
Vem är den snyggaste blondinen bland kändisar och "anonyma"?

vs 
      

Lunch hemma idag

Sitter och äter lunch nu, idag blev det hemma. Har jätte långt hål nu, ända till 13:50 så Hanna kommer hit efter att hon har ätit och då ska vi plugga PA (projektarbete) Vi får såå lite gjort i skolan eftersom att alla 1:or inte kan vara tysta i datorsalarna, så nu får vi sitta hemma hos mig och nörda! Sen kl 13:50 har jag samhällskunskap B, som jag har valt själv och som jag ångrar nu, har ju en lärare som troligen nyss kom ut från ett mentalsjukhus, hon är hel knäpp! Hoppas att jag överlever lektionen ut, haha!

Onsdag morgon

Så nu var det onsdag och nu har halva veckan gått, eller iaf i eftermiddag. Nu är det bara att sätta igång med de vardagliga rutinerna och bege sig till skolan där jag kommer tillbringa hela dagen.

Ha en bra dag alla,

Victoria Silvstedt

Andra Avenyn vad lika bra som vanligt och nu väntar jag på nästa program som blir Victoria Silvstedt- my perfect life. Har aldrig sett det men jag hoppas det är bra, Någon som sett det tidigare?? Efter det blir det nog bara att sova så jag orkar med skolan hela dagen imorgon, går ju ända till 15:30. Så nu får jag säga GOD NATT  till er alla så hörs vi imorgon.




Andra Avenyn och frukt

Då var träningen avklarad för dagen, gick väldigt bra men var hur trött som hellst när jag satt där på cykeln men efteråt så är jag alltid lika nöjd med mig själv! :D Nu har jag iaf ätit, varit lite social med familjen och duchat så nu sitter jag här och väntat på Andra Avenyn och äter apelsin.
Ha en bra kväll alla
<3



 

Mitt favorit program,  

  


Mia och Klara

så roliga och sjuka, kan inte bli bättre. Eller jo, Johan Glans :D


Trääning

Nu bär det snart av till träningen, det ska bli spinning med Angelica som vanligt :D Min lilla ängel. Så vi får väl se hur slut jag kommer vara när jag kommer hem, jag gissar på väldigt trött eftersom att jag förut låg och kkollade på mia och klara och rätt som det var hade jag sovit i 2 timmar, men inte är jag piggare för de :P haha. Har iaf gjort någe nytta idag, har pluggat filosofi så nu var den uppgiften klar och inmailad till läraren. Skööönt!

Har någon gjort någe kul idag?

Tisdag,

Tisdag och snart är det bara två agar kvar till helgen, tack och lov! Är så grymt trött på skolan just nu att det är ett under att jag överhuvetaget går upp på morgonen, det är ju bara att bita ihop och göra som man ska. Förutom att jag idag är lite rebellisk och gick hem tidigare, haha. Ska plugga det jag inte gjorde igår och ikväll ska jag träna spinning :)

Tack för idag och god natt

Då var måndagen den 9 februari avklarad, tack och lov. Var en lång och jobbig dag i skolan men helt okej när jag väl kommit hem. Blev inte lika mycket gjort som jag hade hoppats men jag har kollat runt lite införmina framtida studier, haha det där lät ju riktigt vuxet. Nog snack för idag.
God natt på er alla
<3

Det finns ju troligen ingen bättre

Det jag känner nu är inget jag brukar känna, du har fått mig att känna något nytt och jag gillar´t
<3


To do

-Psykologi
-Filosofi
-Internationell ekonomi
-Söka jobb (om jag hinner)
-Tv (Familjen annorlunda)

uppochnerorkarintemer


Dagens outfit





Val, hit och dit

Då börjar det bli dax igen för ett livsavgörande val, nämligen valet till universitet, Kyytbildningar eller högskolan. Så vad är det jag vill göra resten av mitt liv? Det är som sagt 52 år kvar till pensionen. Vad ska jag fylla alla dess år med, vad är kul, vad tjänar man bra på, har man bra arbetstider, är det ett över/underskott på arbetsmarknaden??? Det är en massa frågor som man ska redan ut, men svaret är inte alltid så självklart. Eller man kanske inte ska plugga vidare, kanske ska söka jobb och köra på den vägen ist?

Som jag ser det är det nog bäst att plugga vidare, om man vill och vet vad man vill eftersom att det är lågkonjunktur ( någon som missat det kanske?) är det svårt att få jobb och jag som är världens mest rastlösa person skulle ALDRIG klara av att gå arbestlös. Så för mig är ett av alla val ganske självkklart, jag ska plugga vidare. Men till vad? Jag har några ideér men nu återstår det bara att tänka och se för och nackdelarna med de olika altenativen så får vi se vad framtiden har att bjuda på!

Lunch med bra nyheter

AAAAA, öppnade posten nyss och där fann jag ett brev från min farmor. Hon ska bjuda familjen (pappas) till Alicante den 28 april :D eftersom att hon fyller 60 år. Kan inte bli bättre, eller? Jo eftersom att jag åker till Paris månaden innan. haha :D happy. Bara en fråga, var ligger Alicante???

Paris 28 mars med pappa, carin, elin, becca, therese och jag
Alicante 28 April med Farmor, janne, pappa, carin, elin, becca, therese och jag

yeey!


old pic, farmor och jag (som brunett)

Godnorgon världen

Har varitt uppe nu i 45 min och nu börjar jag blir klar, är bara kläderna som fattas. Kom nyss på att jag har glömt en läxa som vi hade till idag i svenskan, vi ska snacka om en bild i 3 min....Så hoppas på att jag kan göra det nästa svenska lektion. Men va får väl se om JOcke är sammarbetsvillig idag eller inte! haha.
Ha en bra dag,
<3


Ingen bio...

Det blir ingen Bio idag eftersom att den inte har börjat gått i nyköping ännu, det är det som är tråkigt med städer som är små, alla händer senare än på andra platser. menmen det är sådant man får leva med. Så ist blir det film hos Victor ikväll, mys på det med. Annars har jag inte så mycket mer att skriva eftersom att det inte har hänt någe spec på de här 2 timmarna sen jag skrev sist....Ha en fortsatt trevlig söndag

<3

Dagens "to do"

Min syster Hanna har fyllt 9 så idag blir det barnkalas på bowlinghallen så tänkte nog följa med och hjälpa till lite och sen har jag och Victor tänkt att gå på bio (Allt flyter), blir en skön söndag.
Vad ska ni göra en dagen som denna?


Vuxenpoäng?

Vuxen poäng till mig eftersom att jag nuförtiden har lärt mig att dricka kaffe, utan socker men fortfarande med mjölk. Sen kanske jag kan få några till poäng eftersom att jag numera tycker om röttvin också :D haha.
Vad kan man mer få vuxenpoäng för?

Freeeed

Nu är det finaly fred hemma, och jag planerar att det ska fortsätta med det. Inge mera bråk om småsaker.
Fred, Fred, Fred

Lördag och stan- som vanligt

Den optimala lördagen börjar ju med stan, och så ska även den här lördagen börja. Angelica kommer hit som ett tag så nu måste jag skynda mig om jag ska vara klar när hon kommer, som omväxling kanske?! Annar så kommer det väl inte hända så mycket mer, vad jag vet ännu iaf. Det ska bli middag på resutrang med familjen ikväll, mys på de!

<3


Tidigt en lördag

så då har man varit vaken och uppe i 1 timme då, sen 9:00. Har kommit hem från Victor och ätit frukost. Anledningen till varför jag är ehmma redan är för att han skulle upp och jobba. Tur att man slipper det iaf, eller inte?! NU ska jag bara slappa, ducha ochgöra mig iordning. SEn får jag se vad dagen bjuder på för sjooj. Vad ska ni alla göra idag?

Fredag som inte kan bli bättre?

Har tillbringat mestadels av min fredag hon Victor vilket har varit mys, som vanligt. vi har lagat mat, toppen! :D har druckit lite och ätit godis, inge festa idag iaf och inte ska det blir party någe mer i helge. Hörs imorgon, puss

men snälla ge dig någon gång

snälla ge dig någon gång, palla att du bara fortsätter leta fel och klaga på allt! Sluta förstora en liten sak till något stort, ibland kan man ju undra om du tycker att det är kul med bråk?! Du säger att jag ska visa respekt och hänsyn men ger man ingen så kan du ju inte räkna med att få någon tillbaka! Jag vill iaf inte ha mer bråk nu, är väldigt trött på det. Vill bara ha det som förut men det går ju inte när du vägrar att lyssna på mig och ens försöka förstå vad jag säger. Så fort den ena saken är ur vägen så tar du upp nästa sak som inte ens är en stor grej, men då lägger du bara ihop alla saker, för det hjälper ju väldigt mycket. Har man gått vidare och glömt en sak behöver man inte ta upp det hela tiden,
MOVE ON!


Djungelfest,


Jag som Kannibal,








studentfest

Torsdagen rullar på, fick sällskap inatt igen, av en jätte full Victor! haha. Dagen har annars bara rullat på med lektioner och så. Har även varit och handlat blod till kvällens studentfest, jag och Hanna P ska vara kannibaler (det är djunngeltema) så hoppas att det blir kul.



Tagga till kvällen,

Fettma på Tv

På 3:an är det just nu ett program om fettma och den är ju extrem och så vidrigt det ser ut sen då! Jag kan inte förstå hur det kan bli så?! Varför inte göra någon innan det blir så illa. Jag är ledsen men jag tycker det är vidrigt med människor som ser ut så, och jag kan inte fatta att man vill leva sitt liv på ett sådant sätt.



vidrigt, vidrigt, vidrigt

Angelica

Angelica Angelica Angelica Angelica
min super vän <3

sååå tråkigt

jag tror inte att jag skulle kunna ha det så mycket tråkigare just nu eller någon annan gång. Har suttit framför tv:n en stund och nu pratar jag med Hanna E i tele, gör ju det hela lite bättre iaf. Annars har jag som sagt bara pluggat idag. Ingen bra dag kan jag bara säga, åt helvete.

Har någon något bra förstag på någe jag kan göra nu?

Belöningssystem

YEEY säger jag bara, är klar med kap 1,2,3,4 så nu fick jag ta lite chokladpudding :D det blir som en liten belöning så man orkar kämpa vidare.
Vad brukar ni peppa er under pluggningen?



Marknadsföring i massa

Sitter med marknadsföringsboken och har gjort det nu i mer än 1 timma och mer lär det ju bli. eller det kommer bli betydligt fler timmar. Jag ska få G på det här provet, håll alla tummar ni kan. TACK! Annars så kommer detta bli en ganska så händelselös dag, ska bara laga mat och kolla Tv sen, ta det lugnt med andra ord.


sked,

Har varit vaken i ca 1 timme nu men fick ju gå upp en gång tidigare eftersom att Victor skulle åka och jobba. Det jobbigaste med det är att han snoosar typ 3 gånger, hatar de! haha. Men å andra sidan fick jag ligga och kramas med honom i 30 minså det var väl värt det kan man väl säga! :D det finns ju inget som är så mysigt som att ligga sked, eller vad säger ni??
Ha en jätte bra dag nu alla <3

Träning gånger 2

så nu ska jag snart och träna, det blir först "tantgympa" haha och sen spinning. Blev lte sugen på tant gympan när jag hade pratat med Angelica i tele och hon skulle på de :D haha, jag dör. Men skriver mer om det sen.
KramKram

Försovning en bra start på dagen?

Hej på er!
Dagen kunde ju inte börjar på ett jobbigare sett än just med en försovning. Kl ringde som vanligt 07:15 och jag vaknade men jag var jätte trött så jag tänkte bara ligga kvar någon minut för att vänja mig vid tanken av att gå upp, men så blev det inte. Kl 08:10 vaknar jag av ett sms och jag märker då att jag hade sovit en stund till. Så det blev till att stressa rund på morgonom som en idiot för att hinna. Kom bara 35 minuter sent :P men så kan det gå ibland. Har iaf slutat nu och ska sätta mig med marknadsförningsböckerna snart och med dem lär jag få sitta hela dagen, och hela natten om jag överhuvetaget ska få G på provet på Torsdag. Håll tummarna för mig, TACK :D

Hur snygg får man bli?

Nu var det ju så här att jag skulle sova men icke, satte på 3:an och vad var det då? Prison Break :) och hur snygg är han inte? Kan ju seriöst inte bli så mycket hetare,
Vilken kändis är snyggast??


Men nu ska jag sova på riktigt, så god natt :)


Ingen hitt,

så familjen är ju som sagt borta så det blir att sova själv inatt, första natten själv. Har ju haft bra sällskap annars :) men jag tycker inte att det är jätte kul, ensamt och tyst. Men jag ska snart sova så man orkar med morgondagen,




God natt alla <3

Happy

Kan nog inte må bättre :)
Du gör mig glad. <3

Hemmafru?

känns som om jag har gått och blivit en hemmafru nu när hela familjen är borta, får ju göra allt själv. hmm. Igår så städade jag samtidigt som jag tvättade, haha! och sen på kvällen fick jag göra mat men som tur var så hade jag hjälp av Victor. Mysmys :D det blev en hel del köttfärssås över så nu får jag väl äta det i två dagar till. Är iof skönt att slippa göra mat idag iaf men vet inte om jag orkar äta det imorgon med. Nu ska hemmafrun gå och hänga tvätt, hörs sen :)


kan inte bli så mycket tråkigare nu

Så, familjen är borta och åker skidor och här sitter jag i min ensamhet och pluggar, fan! Har gjort samhäll nu i 2 timmar och nu får det vara nog. Men så kan jag inte säga igentligen eftersom att jag skulle behöva sitta dygnet runt den här veckan och plugga. SUUUG.

Hur har ni det i skolan, har ni också mycket?
kramkram

RSS 2.0