Körkort

Det är inte jag som har tagit det, men det är Hanna Persson som har varit världens bästa och klarat det :D jag säger bara grattis älsklings Hanna. <33


Söndag

Söndag och nu var helgen slut, igen. Men men. den har varit bra iaf och det är ju huvudsaken, eller? Helgen har innehållit både familj och fest, just som det ska vara. Är fortfarande inte sams med mamma, vi har väldigt olka synpunkter om mitt liv och hon vägrar ju kompromissa och tänka ur min synvinkel. Vad säga som att lyssna någon gång?! och inte vara så EGO! Jag vet vad jag vill nu och jag har bestämt mig för en sak och nu tänker jag fullfölja det.

Vad har ni alla haft för er i helgen?

Lördag,

Har nyss gått en runda på stan, eller flera rundor med Angelica. Hon var stor shopparen idag medans jag bara köpta ett linne, ett armband och läppglans. Så nu är jag hema hos mamma för att hänta lite saker, ska sen vidare till pappa för att äta och göra mig iordning för kvällen då det blir utgång (som vanligt) haha! Det blir Olerys där Adam Tensta ska uppträda, kulkul. Hoppas på en kanoon kväll!


Fredag,

Då var det helg igen och så sköönt de är då :) gårdagen blev lugn, spenderade den hos faror och Janne med Pappa och Carin, mat och spel. Chill! Fick även massa telefonsamtal som gjorde mig glad :D Happy!

ARG,

Kan inte bli mer irriterad och arg, fattar inte hur du resonerar och hur du tänker! Jag kommer med en bra kompromiss men du vägrar ju lyssna, fine, är det så du vill ha det så!
Helvete!

träning

HejHej!
Slutade tidigare idag från skolan, sköönt! Hade ingen filosofi. Så idag blir det lite plugg och senare träning med Angelica :) blir spinning idag, kulkul. Förövrigt så beställde mamma och mats resa till Säfsen igår, och vi åker den 1 feb. Impulsfamiljen nr 1 :D ska blir kul, var länge sedan jag åkte skidor för de senaste åren har det blivit bräda men nu blir det skidor, hoppas det går bra.

Samanfattning helgen,

Som ni vet vart det utgång i frdags och lördagen tillbringades i sängen tills Hanna E och jag fick en inpuls att gå ut igen :P så det var bara att göra sig iordning och gå till Hanna för att börja dricka igen, lagom till att baksmällan hade försvunnit, haha. Söndagen vart lugn även om jag inte var bakis, as skönt! Sen träffade jag lite folk på kvällen :) nice helg!
Vad gjorde ni i helgen?

99 luftballons

99 luftballons,
kul låt på tyska som man blir glad av!

http://www.youtube.com/watch?v=9whehyybLqU


stavning inte min grej,

haha, min syster Elin har visat mig en massa fel i min blogg, jag skriver fort och orkar inte kolla igenom när jag har skrivit ett inlägg så det blir lite slarv här och där. Men det är bara att vänja er, haha :D Så min syster Elin tyckte det var jätte när ett ord blir ett annat så hon kom med en "jätte" bra idé att jag skulle döpa om bloggen till en humorblogg. Vet inte de ja??

Vad har världen för sig en lördag som denna?

Förövrigt så kommer det bilder från igår senare när jag orkar lägga in dem på datan,


typ död

Hej!
Gårdagen var jätte lyckad, det var kul att festa med alla brudarna för en gångskull. dock blev det lite to mitch att dricka men inte så farligt, jag hade jätte kul iallafall. Och nu har man sett Alkasar också, en till på kändislistan :P haha. Kameran blev kvar hos Hanna E men ska hämta den sen, så då kommer de ut lite bilder.
Ha det bra så länge så hörs vi sen,

Krogkväll

Så dagen är avklarad, tack och lov :) Ikväll blir det krogen med alla tejerna, vi blir väl 20 tror jag, as härligt! Vi börjar hemma hos Hanna E och sedan vidare till Blue moon bar :D kanoon kväll. Bilder kommer imorgon, Vad ska ni göra ikväll då? :)
Tagga brudar, fullast vinner! haha




( Bild från juldagen, )

Godmorgon världen

Har vaknat, ätit, smikat mig och borstat tänderna så nu återstår bara kläderna sen är jag klar för en "lång" dag i skolan på sådär 1 timma och 40 minuter, sen slutar jag :D as skönt skulle det vara om man hade någon rolig lektion men så är det inte i mitt fall, jag har Marknadsföringt! Det är nog det tråkigaste jag vet och aaa. Ha en bra dag alla <3



Tack och god natt,

Kom nyss hem från träningen och jag kan väl säga så hära att jag är helt slut! Får väl se om jag kommer upp ur sängen imorgon, haha. En annan kul sak är ju att se alla 40+are som är starkare än mig, :P
"jag är en liten räka jag"

så nu återstår bara Tv:n (generation fett) och senare sängen,
God natt gott folk :)

 

onödigtinlägg,

Hur snygga är dem inte? :D






bloggar,

Jag är en riktig blogg läsare, läser många olika bloggar av olika typer av människor. Tycker det är superkul att läsa om andra människors liv och speciellt om ungamammor men självklart käser jag även Kenzas, blondinbellas och kissies, även om jag skulle vilja sluta, haha.Tycker att alla unga föräldrar är super duktiga och starka. Det är sådanna personer som jag tycker förtjänar uppmärksamhet och att tjäna penagr på sina bloggar, människor att beundra.
Vilka är era favorit bloggar?

handtvätt,

nu var jag duktig igen, jag handtvättade nyss ett linne. haha milöjtänk eller vad? nä men nu ska jag sluta siga hur duktig jag är, även om jag är det! :P så dagen har rullat på och jag har inte gjort mycket efter skolan, kollade på en film och tog det lungt. sköönt innan helvetet börjar nästa vecka med det nya schemat och 5 nya kurser. kl 6 ska jag iväg och träna och idag blir det skivstång. Känns skönt att ha kommit igång äntligen, det var ett osagt nyårsföffte så att säga, någon mer med "roliga" nyårslöfften?
puss

blodgivare,

Nu har jag regestrerat mig som blodgivare, så nu får jag bara vänta på att få komma och ta prover. Jag har länge velat bli blodgivare men eftersom att jag är ett december barn har jag fått vänta. Det känns viktigt att ge blod tycker jag, för vill man ha så måste man ge, det är iaf vad jag anser. och jag vill ha blod om det skulle hända mig något i en olycka eller under en operation. Organdonation är minst lika viktigt och det är jag också regersterad som, sen jag var 16 år, då hade jag tagit ställning till detta och då anmälde jag mig. Det som är bra där är att man får kryssa i vilka organ man vill donera och om man vill donera till forskning. Personligen har jag valt att inte donera hud och ögon och inte till forskning.

Ta ställning och rädda liv,

https://app.socialstyrelsen.se/donation/anmaldon.aspx
https://www.geblod.nu/general.aspx?PageId=3


redan skoltrött?

Jag är redan skoltrött, hur kan det vara möjligt?? Vi har gått 5 dagar i skolan och det känns redan FÖR mycket och kallendern börjar fyllas med prov och läxförhör. Och alltid samma replik från alla lärare, "du måste prioritera det här" som om man inte har massa annat och eftersom att alla lärare sägar samma sak, så har man massa att frioritera. TRÖTT TRÖTT!

Hanna Persson,

(på begäran)
Hanna Persson min bästa, vi har bara kännt varandra i 2,5år men det känns som hela livet. Vad som än händer så kommer jag alltid finnas här för dig. och jag tycker om alla stunder med dig med massa skratt och sjuka skämt.

old pic,

Fan vad jag är bra,

så, nyss hemkommen från Friskis. Det blev spinning 1 timma idad :) känns kanoon så nu väntar bara duchen och tv. Har inget att plugga idag så det är ett STORT plus. Fick förövrigt mitt nya schema som börjar nästa vecka, såg inte lka bra ut som det jag har nu men inte så illa som jag hade tänkt mig det. Vad har ni gjort idag då? :)

Snygg som man är efter träning,



Godmorgon,

Sovit gott? Det har jag gjort. Fick ställa kl på 8:00 idag för att ringa och boka spinningcykel på friskis tills ikväll, ska träna med Angelica. Ska bli kul, har som sagt inte tränat på ungefär sex månader nu. Så jag lär ju vara död när de passet är klart. Men nu är det bara att kämpa på till studenten och beach 2009. haha. Är det någon som är som jag :P 
NU har jag nyss gjort klart min religion som jag ska ha förhör på idag, gick fint så nu ska jag göra mig iordning så hörs vi senare.
Ha en bra dag!

Guldbaggar och Johan Glans

Sitter och kollar på Guldbaggegalan 2009. Finns det någon sköönre än Johan Glans?? -NÄ, tror inte det. Jag vet inte vad det är men jag bara älskar honom, Vilken komiker är eran favorit?

Här kommer favoriten,
http://www.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE



Religion och Etik

Religionsläxa nu, sitter inne på en katolsk hemsida och kollar vad dem anser om abort - helt förbjudet!
Vilket jag tycker är sjukt, man ska själv bestämma om man vill göra en abort eller inte, det är inget som någon religion har något med att göra. Det gäller inte bara katolismen utan även Judendommen, Islam och kristendomen. Så nu sitter jag och kollar vad alla religioner anser om abort men ska även kolla vad dem anser om organdonation och sedan ska jag titta vilken etiskteori dem lutar sig mot. Så nu ska jag fortsätta med det, hörs sen!

Barnhemmet

Söndagskvällar är till för film, enligt mig så igår blev det barnhemmet. Det var en av dem läskigare filmer som jag sett, den var så sorlig och hemsk också och det var det som gjorde den så läskig. Den var som en blandning mellan The others och Hide and seek men väldigt oförutsägbar vilket var spännande, som alltid! Rekomenderas.

...och barnen fortsätter sina lekar...




Återfall nr 2

Då var det dax igen då för nästa åkerfall för bloggen som kom idag. Har väl dålig karaktär eller för mycket fritid.
Nu har jag suttit i en timma och försökt få ordning på bloggen nu när jag tydligen ska börja skriva här igen, får väl se hur länge det håller bara. jag har slitit med att få färgerna på rätt plats och det har inte varit lätt för alla som känner mig vet att jag är JÄTTE otecknisk. men fick till det någorlunda tycker jag, lite nöjd måste man ju få vara. Eller?

RSS 2.0