Hemma igen.

Igår kom jag hem från Paris, har varit en bra resa trotts regn, kyla och skoskav. Har sett allt man "ska" se så det har ju varit kul. Hade dock velat ha varmare och mer sol men men. Bilder från resan kommer....idag är jag hemma från skolan, Hanna P är påväg hit så det blir att jobba PA hela dagen och så hoppas jag att vi hinner med en sväng på stan! Behöver inhandla lite saker. Ha en bra dag, PUSS


Hejdå, eller om ett tag iaf

Så nu säger jag hejdå! Nu blir det inge mer bloggande på 3 dagar, hur ska jag överleva?! haha
Ni får ha en bra helg! Så att ni inte ska sakna mig för mycket får ni ännu en bild på MIG! haha.
<3


Let´s dance

Såg nyss finalen i Let´s dance och jag säger bara grattis Magnus och Annika! Fast jag tyckte ju iof att Laila skulle vinna, men grattis iaf :)


Tråååååk fredag

Jag har nog aldrig haft en tråkigare fredag på hur länge som helst, har varit hemma och ätot med familjen och sen kom det bästa idag och det var när jag fick träffa min Victor en liten stund innan han skulle till krogen. Annars kan jag bara säga, sugig fredag! Men snart är det dax att gå upp för att åka till Paris.

Kläder för väder?

som sagt, Paris imorgon och jag vet inte vad jag ska ta med för kläder???? Det ska vara moln/sol och 10- 13 grader, så frågan är ju vad för kläder jag ska ta med? HJÄLP MIG!

vs     

vs

utvecklingssamtal och tårar

Hade ju som sagt utvecklingssamtal idag med min mentor Per, även ägare av skolan. Men iaf satt och pratade om studenten och vad jag skulle göra efter skolan och då slog det mig, jag ska ta studenten om ca 2,5 månader! Jag kan inte fatta att det är sant, ska både bli skönt och sorligt och läskigt och jag vet inte allt. Så när vi satt där och pratade om allt och om alla det här 3 åren och om att det var det sista utvecklingssamtalet så blev jag lite sentimental och höll på att börja gråta, men som tur är så höll tårarna sig kvar i ögonen, haha!
Håller ni inte med, vist är det både skönt och sorligt?


Fredag och nu är Paris nära

Men blir ju depp av det här vädret, det snöar, i mars?? Vad är detta, känns inte kul, jag vill ju ha vår, sol och värme, men icke istället fick man kyla, snö och regn. Det gick bra igår hos personen jag ska vara assistent åt, jätte trevligt och rolig och personalen verkar oxå hel skön så det känns toppen och jag är på G för att sommarjobba. Ska iaf inskolas den 18 och 19 april och sen är det bara att sätta igång att jobba....Idag har jag varit i skolan, 1 lektion som vanligt och sen det sista utvecklingssamtalet, någonsinn. sorligt och skönt. Har även hunnit med att fika med Anglica och Rosanna. Förövrigt lär det inte hända så mycket idag, ska packa och bara ta det lugnt eftersom att vi ska åka till flyget kl 5 imorgonbitt. Så det kommer bli en innehållslös fredag för min del. man kan vara skönt det med.

En nervös Jennie



Torsdag och nu är helgen nära

Nu var torsdagen slut, eller nej men skoldagen är slut iaf och tack och lov för det! Idag (om 1 timme) ska jag träffa den person som jag ska vara personlig assistent åt i sommar, ska bara träffa den personen en stund och börja planera in när jag ska bli inskolad, känns kul men lite läskigt, men det ska nog gå bra. Håll tummarna för mig. Innan dess ska jag plugga lite psykologi, igen. känns som om jag inte gör annat än att plugga psykologi. Efter det blir det att träffa  Angelica ett tag, ska bli en liten promenad och massa snack, kan jag tänka mig. och till kvällen ska jag träffa min VICTOR <3
Förövrigt så är det inte långt kvar till det är PARIS, bara den här dagen och imorgon sen så!
Vad har ni för plans för dagen?




Hemma på lunch

Har tre timmars hål så jag gick hem för att äta lunch och kunde ju inte hålla fingrarna borta från bloggen, haha! Det bli något så exklusivt som makaroner, köttbullar och gurka idag. Men det går snabbt iaf. Efter maten så ska jag göra lite mer psykologi och sedna tillbaka till skolan för att ha samhällskunskap B, så jag slutar inte förren kl 15:30 idag. Hörs sen, nu ska jag ta hand om makaronerna...

Jag är så BRA

Igår var jag och Elin bra, vi lagade mat och det blev gottgott och idag gjorde jag det själv. Jag har lyckats laga korvstroganoff idag, det var första gången och jag är väl bara för bra! Keep up the good work, haha!


Måndag eller Tisdag?

Satt just och undrade vilken dag det var idag, måndag eller tisdag? Hade ingen aning, först. Men sen kom jag ju på att det är tisdag. Den här dagen har jag som så många andra dagar spenderat med att plugga, och jag gissar att jag inte är ensam om att ha gjort det, eller? Även denna dag har det blivit psykologi, är nästan klar med allt nu så jag känner mig nöjd kan jag säga. Har skrivit om hur heroinet påverkar hjärnan och sen har jag även gjort en mängd frågor som ur ett häfte som handlar om utvecklingspsykologi. Jag har ju även hunnit med att prata med Hanna E i tele i ca 1 timme, tiden går fort när man har roligt kan man väl säga, haha. Senare idag ska jag iväg till min extrapappas pappa för att han fyller år, så det bli FIKA, jippi!
Men vi hörs sen, puss


ett nytt infall, LUGG

Fick ett litet infall här på eftermiddagen, det blev en lugg.


Fredagen i bilder





 

 

 

 

 
 

sen blev det taxi till tellus, bra bra kväll!

Ett förlåt

Jag är som sagt inte så tecknisk av mig så jag har ingen aning om hur man tar bort inlägg...men med det förra inlägget så vill jag bara säga att jag menar verkligen inget dum och jag vill inte att någon ska ta illa upp med det! Förlåt, men det jag menade var att jag saknar dig och vill ju träffas mer. Har ju alltid tyckt om dig kommer alltid göra!

Fast vs. Tappad

Kom bara att tänka på en sak, människor som man tappar med åren. Det känns så sorligt när man tänker på vad man hade men inte har längre, vi hade så kul, när det var du och jag, en sommar. Sen kom det annat imellan och saker förändrades och frågan är ju kommer det bli som förr eller det kan jag svaret på själv och svaret är enkelt och det blir ett nej, Men frågan är, när kommer du träffa oss? När kommer du vilja spendera en fredag med oss, som förr? Vi hade våra tider och jag saknar dem lite. Jag har klagat på dig emormt för att en kille kom imellan oss och du försvann, och kom inte tillbaka. Men så är det väl, man växter upp och tappar varandra och ibland glider man bort från varandra och hittar inte tillbaka. Så blir det, men det viktigaste är att man vet att oavsätt vad som än kommer hända så finns man där, om man skulle behöva hjälp någon dag.....
och efter studenten lär det inte bli bättre, då lär man tappa fler om man inte hjälps åt att hålla kontakten med varandra och ser till att ses. Jobbigt att tänka på men sant!

 Det jag vet är att jag inte tänker något komma imellan mig och mina kompisar, jag har gjort misstaget en gång och jag säger aldrig mer. För mig betyder alla mina vänner så enormt mycket och jag vill aldrig förlora er för något man inte vet hur länge man har. Jag vet att man kan ha bägge delaran utan att "svika" någon sida, man kan ha båda och det tänker jag fortsätta med och jag hoppas att ni också kommer göra det. Lämna ALDRIG dem du tycker om!

Fredag underbara fredag

Veckorna går så fort så fort, man hinner inte med. eller vad tycker ni? Idag är det i alla fall fredag och det kan ju inte kännas annat än bra. Hade som vanligt bara en lektion idag, psykologi som slutade 9:30. Bästa dagen, men det känns på samma gång ganska meningslös, man går upp och gör sig iordning för att vara i skolan i en timma. Man aja ska väl inte klaga, finns ju folk som går i skolan till 4 även på fedagar. Har nyss kommit hem från stan där jag har fikat med Hanna P, mys var det och för länge sedan sist. Nu blir det lugnt ett tag innan jag ska på stan igen med mammsen och syster och sen till kvällen blir det fest och sedan krogen. Låt oss hoppas att det inte är folktomt en dag så här innan lönen. Efter krogen som jag troligen inte stannar så länge på, eftersom jag är halv sjuk så ska jag träffa min Victor. <3 En riktigt bra fredag som kommer innehålla allt.
Planer för dagen/kvällen?



Förhållanden som håller

jag är ingen expert påförhållanden, jag har ju haft små korta när jag var lite yngre, vist jag och Victor har inte varit tillsammans länge men vi har träffats längre än mitt längsta förhållande och jag känner nu att jag vill att det ska hålla föralltid, jag är jätte glad att jag "hittade" honom och att allt blev som det blev. Jag tycker om honom mycket och vill ha det så här, jämt! Men frågan är ju Hur får man förhållanden att hålla.. Vi skojar hela tiden om att "ge och ta" och kanske är det så lätt.

eller?


Torsdag

Äntligen är det snart helg, tycker att veckorna går extremt fort och jag klagar inte på det. Är ju jätte skönt och det för oss närmre och närmre studenten, kan inte bli bättre?! Dagen har gått fort som det flesta dagarn nuförtiden, har träffat Rex vi va och kollade på kostymer till honom (studenten och balen) så stilig så blev han. Sen blev det den "dagliga" promenaden med syster, mys på det! Ska  träffa Victor sen, han vill på bio och inte vilken som helst utan jag ska bli tvungen att gå och se en barnfilm, Kenny starfighter, haha. JAG DÖR! Jag får väl vara en bra flickvänn ocg ställa upp och se på den helt enkelt och då sa han att han skulle vara en bra pojkvänn och betala. Så sööt han är så.
Ha en bra kväll
<3


Tisdag med psykologi

Har slutat skolan nu och sitter med psykologin som jag skulle ha gjort nu i två veckor, men men nu SKA den bli av. Annars så kommer sagen inte innehålla så mycket, ska laga mat idag. Har fått en "matdag" av mamma som ska vara på måndagar men igår var vi inte hemma så den blev tydligen flyttad till idag....Får se vad jag får till. Håll tummarna, tack! haha. och sen kommer Victor hit ikväll, kan inte få ett bättre slut på en dag.

Förövrigt så var helgen nice, riktigt fin. Ifredags så träffade jag Therese hemma i hennes och hennes pojkvänns lägenhet, alltid kul att träffa henne. Sen blev det krogen på kvällen och även lördagen tillbringades med Hanna, Fickel, Victor, Viktir och någon tjej och sen krogen. Har verkligen kommit på hur kass jag är på att blogga ibland, och spec på helgerna men får väl skylla på att jag är sååå upptagen haha!

Fredag den 13

så då var det dax för en otursdag då, eller? Jag vet inte riktigt om jag tror på det, jag tycker att fredagen den 13 är en dag som vilken annan. Vad säger ni om det? Dagen började iaf välgigt bra eftersom att jag är ledig, så skönt + att jag vaknade upp med Victor. Jag är iof uppe väldigt tidigt för att vara ledig men jag tänkte städa, göra mig iordning för dagen och kanske plugga lite psykologi innan jag ska hem till Therese, där jag tänker spendera resten av dagen. Ikväll har jag inga speciella planer men det lär väl bli som vanligt, haha.
Vad ska ni göra denna otursdag?


Valkyrie och god natt

Har nyss kolat på valkyrie med Victor, den var helt okej eller den var ganske bra, men nu återstår bara sängen.
God natt och sov gott
<3

Russinbussen

Måste bara berätta vad min syster Hanna 9 år sa nyss, hon frågade mamma om hon skulle åka russinbussen, mamma och Mats såg båda ut som frågetecken,

-Vad är russinbussen?
-Ja, russinbussen.....
- Men varför heter det så?
- För att det är till för gammla och dom är alldeles skrynkliga, som russin.
-skrynkliga?
- ja, eller vad är det annars? det är ju som små gångar överallt....

haha, jag döööör

Nu är designen klar

Så nu var den klar och se hur snyggt det blev!
TackTack syster <3

Ny bloggdesign

Måste ju tacka min underbara syster som höll på och fixade min blogg i flera timmar igår, men den är ännu inte helt klar.
Tack gumman, hade så kul när vi höll på med den, har inte skrattat så mycket på länge.

http://sjostromelin.blogg.se/



syskonkärlek, ìbland iaf!

Torsdag och dax att blogga igen

uppehållet över, igen kan man väl säga....men nu ska jag bli duktigare hade jag tänkt. Får se hur länge de håller bara?! Har nyss varit på anställningsintervju som personlig assistent, OCH JAG FICK DET! Har nu jobb i vår och hela sommaren, känns så underbart. Ska träffa personen någon helg här framöver och se om det funkar annars får jag ta ålderdomshemmet iår igen, det är som min andra handslösning. Men hoppas allt blir bra som personligassistent. Syster är sjuk så nu sitter jag och spelar monopol med henne, går sådär för mig med bättre för henne. haha.
Hörs sen,


Söndag och jobb

söndagar är sådanna dagar som man inte vill ha, man vet att det är sista dagen på helgen och att skolan/jobbet börjar imorgon igen och att man då har en lååång vecka framför sig innan det är helg igen. Det är även en dag som man vanligtvis pluggar på, och hur kul är det, att spendera den sista dagen på helgen med att plugga. Som om man inte gör det tullräckligt mycket i veckorna ändå? Men nog snackat om det, jag har inte börjat plugga ännu, även om jag skulle behöva det istället har jag kollat på Patrik 1,5 och tagit det lugnt och sen blir det jobb, 16:00-21:00. Så vi hörs väl inte mer idag utan vi får ta det imorgon.
Kramkram

06/03-90

06/03-09
<3



Lördag

Idag har jag varit väldigt produktiv, har hunnit med mycket och det känns bra trotts bakfylla. Gick upp tidigt för att träffa en tjej som heter Therese som jag jobbade med i sommras och det blev en sväng på stan och fika, det var trevligt. Sen blev det firande av moster som fyllde igår, Grattis på henne och så var jag och bowlade med pappa och Carin och är nyss hemkommen därifrån och nu blir det pizza med Hanna och sen en sväng till Fickel och Victor :) mysdag säger jag bara.

misstag

Jag har gjort världens största misstag, Hanna, FÖRLÅT! Jag är jätte ledsen för det och jag vill verkligen inte att du ska vara arg men jag förstår ju att du är det men jag hoppas du kan förlåta mig, jag kommer iaf alltid finnas här för dig oavsätt vad som händer och sker. <3

Godmorgon!

Godmorgon, sovit gott?
<3

jobb nu

är extremt trött och nu ska jag iväg till jobbet,

Tidig onsdag och hemma med "sjuk" Hanna

Va bara i skolan idag från 08:30-11:15 och sen så åt jag lunch i skolan sen gick jag hem, sköntskönt! Så när jag kom hem fick jag börja passa en "sjuk" Hanna, hon säger att hon är sjuk men jag tror hon ljuger, haha! Men vi har iaf kollat på lite klänningar och bakat kladdkaka och haft mys och nu ska vi kolla på Madagaskar. Hörs sen!





  

Bio kväll

Fick nyss ett trevligt samtal från Victor som ndrade om vi skulle gå på Bio, män som hatar kvinnor. Så det är vad jag kommer syssla med senare. Men innan dess blir det lite geografi. Hörs senare eller imorgon, Kramkram



Bra tisdagskväll, kanske kan trolla fram motivationen igen...

Motivation, var är du?

Har geografiprov imorgon, och det är inte jätte lätt kan jag bara säga men var finns min motivation till att börja plugga? Den är helt som bortblåst och jag kan inte hitta den. Har någon sätt den? haha. Nä men jag har kännt så sen efter lovet men just nu är det extremt så jag har till och med fått för mig att hoppa av eller ta ett IG i marknadsföringen för att ha en kurs mindre att tänka på och så läser jag som sagt 150 poäng mer än man ska så jag får göra detta. Anledningen är att det inte går så bra och att det är ett ämne som jag inte tycker om alls och inte kommer ha någon nytta av sen när jag ska plugga vidare. Så jag säger bara HEJDÅ marknadsföring!

KAN NÅGON GE MIG MOTIVATION, OCH DET ÄR NU?

Ska detta vara nyttigt?

Ja, jag kan hålla med om att det är smidigt att äta en liten special K Bliss, men frågan är ju hur nyttigt det är och vad är det man får i sig förutom massa socker? För det är ju vad jag tror att den består av till typ 90%. Men jag har lärt mig att man kan kolla på ingredienserna vilket det är mest av, för att det står i den ordningen att det börjar med det som är mest av, vilket i det här fallet var flingor, glukossirap, choklad, socker.


Tidig Tisdag som räddade mig

Då har man redan slutat då, tack tack för det Lassa P. Fick börja en timma tidigare för att slippa ett långt och segt hål och fick då sluta betydligt tidigare än planerat, skönt! Kan bara säga att jag har varit extremt tankspridd idag, har glömt ALLT jag skulle göra, som att posta jobbansökningar och att boka spinningpasset till kvällen men det var som bortblåst imorse och jobbansökningarna glöde jag helt när jag gick hem, får väl ta det imorgon ist, om tankarna vill vara på rätt plats då!?

Lite brunare och ett steg närmre cancer?

Då har jag och syster varit och solat, lite brunare och ett steg närmre cancer. Frågan är ju om det är värt det? För att bli lite brunare och att känna sig lite friskare i hyn. Så länge man inte åker dit så är det ju det, men vad händer om man blir sjuk? Då är det inte lika kul längre och då är det inte värt det längre. Så vad är priset för att se bra ut? Vad är vi villiga att betala? Är vi berädda att betala med livet som insats eller blundar vi bara för verkligheten?


Stavning in my ass

Jag ser nu att jag stavar som en kratta, det heter ju inte iprinsip utan iprincip. Så sorry för det lilla snesteget, haha!

Imprinsip vs Iprinsip

Jag har alltid sagt imprinsip så jag har ju självklart trott att det heter så, kalla mig blond menmen. Men nu (lördags) så säger mamma att det heter iprinsip, kunde hon inte sagt det lite tidigare så jag hade lärt mig vad det hette på riktigt?! haha,
Har ni några ord ni har sagt eller säger fel?

Måndagen avklarad

Det kunde ju seriöst inte bli så mycket värre, trodde jag tills jag såg snönn som regnade ner från en grå himmel. Fan, jag som trodde att det var på väg att bli vår, men icke. Vi får väl leva i blask och slask ett tag till då! Om man inte skulle ta sig en resa LÅNGT bort och typ imorgon, sol, sol och mer sol. Men det får bli en tripp till solariet sen ist, ligger ju iof ungefär på samma nivå, haha! Förövrigt var jag och kollade på min balklänning idag som är färdig, nu mätte jag bara hur mycket den skulle läggas upp och sys in. Den är sååååå FIN. Syster Elin var snäll och följde med mig och jag måste säga att jag blev lite chockad när hon sa Ja, det kan jag göra!



Fick ju ett fin fint ansiktsutryck iaf, som pricken över i, haha

Söndag igen

vaken och pigg, för en gång skull :) Va på tellus igår med Victor fick den jätte bra idén att dra JÄTTE tidigt så idag mår jag toppen. Vet inte hur jag ska spendera min dag men det blir väl troligen med Victor och så! aja, nu ska jag ducha, ses !

RSS 2.0